20 mars 2007

Den där om att chansa

Idag stod den här hörlurkillen inne i skolan. Naken. Eller okej, inte naken, men med bar överkropp. Jag var tvungen att gå förbi två gånger och flukta och andra gången fick vi ögonkontakt, han log och jag höll på att ramla och gå in i folk samtidigt. Jag är gjord för att vara fjorton.

Jag kommer gå och titta på honom och spana och i mina tankar är vi båda avklädda och han trycker upp mig sådär härligt mot väggen, som män gör när jag tänker på dem. Det är fan att man inte kan lämna över en sån där lapp längre.

Har jag någon chans i helvetet på dig, herr hörlur?
Ja?
Nej?
Kanske?

34 kommentarer:

hooax sa...

igenkänningsbarometer slår i taket. jag är också gjord för 14 forever. jag snubblade utanför polishuset idag; söt byggkille log brett & sexigt.

Kanalisera sa...

Eller kanske: "Du har chans på mig. Som fan. Ta den! Snälla..."

Jenny sa...

Hooax: Jag kommer fan vara fjorton tills jag är sjuttiåtta å trillar av pinn. Vid pärleporten kommer jag säkert titta under lugg och le mot Sankte Per/Pär och råka slå till honom på näsan med en vinge.

Kanalisera: Åh, vad fint. Det ska jag skriva på en ölindränkt servett, ge till honom på fredag, när jag är full och låtsas som om det kom spontant.

erik sa...

på din lapp tycker jag att du skall skriva "har jag chans på dig herr hörlur?

Ja?
Ja?
Ja?

istället.

Jenny sa...

Nu var jag tvungen att kolla om du var äppel-erik eller... vad är duegentligen? Vilken frukt vill du vara? Hade jag fått vara en frukt hade jag velat vara lime(körsbär känns liiite för uppenbart). Lime-Jenny.

Och hade jag varit hörlurkillen (som ser ut att vilja vara ananas) så hade jag ritat dit en ruta till med "nej", för jag är så motvals och fortfarande inne i trotsåldern, alternativt en ruta med "ja, om du köper sushi varje söndag och pussar på mig när jag är bakis".

Jenny sa...

Jag ångrar mig, jag vill vara en cherimoya: "det kan vara svårt att bedömma om frukten är mogen med ledning av dess utseende. Cherimoya är mogen när frukten ger efter för ett lätt tryck. Fruktköttet ska vara vitt eller lätt gråaktigt. Den innehåller många mörka kärnor. Smaken är mycket aromatisk och liknas ofta vid jordgubbar med grädde eller vaniljsås. Cherimoya är känslig för kyla och bör förvaras i svalskåp eller rumstemperatur.Skallet ska inte ätas. Låter ju som mig på pricken!

soulkatt sa...

Oh my goood, jag tappar brallorna!

Peppe sa...

Det är överrakande roligt att bli upptryckt mot väggen.

johannes sa...

Klart man kan skicka lappar. Man ska skicka lappar. Det är fortfarande mitt bästa sätt att ta reda på om man verkligen är ihop eller inte -s-. Dessutom får det tjejen att tro att man är lite blyg och hon blir exta rörd av ens handling bara därför samtidigt som hon utstöter små ljud som kan liknas vid något slags åhhhh:ande. Just det att få dem att tro att dem har övertaget är något man kan spela på länge. Tjejer vill ibland känna sig behövda. Till en viss del såklart. Gränsen är hårfin...

Och.

Trycka upp mot väggen är något alla tjejer verkar gilla. Påsatt lite brutalt....vad är det med er tjejer egentligen? Inte för att jag klagar. Inte alls. Tvärtom. Väggar är bra. Står emot bra...

Skicka lappen nu cherimoya

Jenny sa...

Halvnakna kissen: tänk om han också hade kunnat göra det. Ooohhhh!

Peppe: Mmmmm. Med eller utan kläder. Riktigt bra hångel, med kläder på, mot vägg... det är få saker som slår det.

Johannes: Är inte det lite att lura då? Jag är ju inte blyg för fem öre. Bara när jag träffar riktigt snygga killar alt. killar jag verkligen gillar. Och det där brutala... jag vet inte. Mjukishångel kan också vara bra, men det kanske inte är något man fantiserar om. Ser cherimoyan ananasen ute lovar hon att skicka lapp.

Å sa...

Oj, jag vill vara med och leka jag också! Jag är en passionsfrukt; hård men lite skrynklig på utsidan, på insidan mjuk, våt, färgglad, sur, söt, knastrig med massa vitaminer (energi).

Dessutom "Lägg märke till fruktens vikt. Skalet blir buckligt då frukten mognar, men den får inte vara uttorkad. Att frukten är mycket lätt kan vara tecken på att den bara är ett tomt hölje och att den är helt uttorkad." - Haha, no need for diets!

soulkatt sa...

You'll let me know when That happens.. ;)

johannes sa...

nja...nää det är mer att tänja lite på sanningen. Det är helt legitimt. Dessutom blir dem mäkta överraskade när man väl använder väggen. Helt plötsligt kliver man högst upp på stegen och använder all sin råa kraft för att visa vem som bestämmer. Kan tjejer önska sig mer? En kille som både kan vara liten o stor haha. Nu är visserligen du tjej men det funkar nog ändå. Men kom inte och inbilla mig att ni sätter på. Ni kan rida, ni kan hoppa, ni-kan-göra-vad-fan-ni-vill men det är alltid ni som blir påsatta. Jag försöker nu inte trycka ner eller på nåt sätt förminska det kvinnliga könet. Det är fysiken du vet, bara fysiken -s-...

Jenny sa...

Å: Passionsfrukt, you say? Den var bra. Bara ordet passionsfrukt är ju bra och talande.

Kissen: Det kommer hända innan jag åker till Mexiko, det är min gissning.

Johannes: Nu vill jag ha herr Hörlur ännu mer. Fast han är ganska liten. Som i kort. Och nu börjar jag tänka på min man i Mexiko med. Vill ha. Nu. Här. Klappa på kind och pussa. Mhm. Typiskt att man måste åka till Mexiko för att få hångla!

jonny sa...

alla borde vara ton¨åringar...gaaah..

Å sa...

Jenny: Jag vet...

Johannes: Då har du varit med fel tjejer. Det går alldeles utmärkt att sätta på en kille. Jag definierar den som "sätter på" som den som dominerar, styr, tar för sig, och jag har aldrig haft något problem med att trycka upp en man mot en vägg när det har behövts (oavsett faktumet att jag är betydligt mindre rent storleksmässigt).

Att se påsättning som bara ren penetration tycker jag verkar vara en banal förenkling, eller?

erika sa...

haha! ja visst hade det varit enklare om allt kunde vara sådär enkelt som att bara lämna över en liten lapp? Jag brukar vikariera på olika dagis och får titt som tätt höra roliga kommentarer från barnen, men det gulligaste (och också klokaste!) jag hört som säga, är när jag iaktog en konversation mellan 2 flickor som båda är 5 år.
Evelina säger;
-Du Tindra, är du kär i Rasmus?
Varpå Tindra svarar
- Nej, han slutade tycka om mig, så jag slutade tycka om han.

Och så enkelt var det, inga mer kommentarer eller frågor kring hennes svar.
Om vi ändå kunde få skicka lappar sådär enkelt och sen, när kärleken inte var besvarad, så var det bara sluta tycka om Han tillbaka!

Jenny sa...

Jonny: Fast jisses, vissa saker kan jag gärna skippa. Allt det där som börjar på o: osäkerheten, osynligheten, okunnigheten...

Å: Håller med om det där med påsättning/bli påsatt. Samma sak som upphångla/upphånglad.

Erika: Kanske ska gå från att vara fjorton till att vara fem, helt enkelt? ;)

johannes sa...

å: Ja, det beror ju såklart hur man ser på saken. Visst har jag varit med tjejer som tar initiativ, styr och dominerar och jag är oerhört glad att det finns såna tjejer. Det är en tillfredställelse i sig att vara undergiven ibland. Men hur kul och spännande det är tycker inte jag man kan sätta ett likhetstecken mellan det och "sätta på". För mig, i min värld ingår penetration i sätta på. Men jag kan såklart bara svara för vad jag tycker, sen om det är rätt eller fel vet kan nog diskuteras i all oändlighet.

jenny: Nej, håller inte med om att det är samma sak. Däremot kan tjejer hångla upp killar. Det var det där fysiska igen. Där spelar vi plötsligt i samma liga igen -s-...så, skicka lapp till ananasen och fråga chans. Hångla upp honom och lek lite för att sen låta han sätta på dej :-)

persimon-erik sa...

jenny,

på ett av stadens alla läsebibliotek finns det en tjej som är lång och smal och hon studerar juridik och hon släppar på tunga väskor som hänger runt hennes långa och vackra hals, hon har mörka påsar under ögonen och ett stort,motstridigt, vackert hår som när det släpps ut hänger över hennes kläder som ser ut att komma från second-hand eller hennes mamma som säkert är stadens hippaste mamma, men dom är säkert ruskigt dyra för tjejen med de tunga väskorna, långa halsen och sköna kläderna är så där chic att det liksom inte kommer på tanken att man skall närma sig, även om jag också har lång hals, påsar under ögonen och ibland ruskigt dyra kläder. Den chica tjejen äter sharon-frukter i läsesalen, därför började jag också äta sharon-frukter.

jag har således bestämt att jag är sharon-erik, men det låter hemskt får du tänker jag på murar som byggs mellan människor så därför är jag persimon-erik, vilket är samma sak.

Å sa...

Johannes: Bara för att jag måste svara på tal; vi tjejer kan ju faktiskt penetrera er också, vi har ju fingrar vi med. Men det är klart, du kanske inte gillar det... ;)

Persimon-erik: Heja dig! Gud vad mysigt att välja namn för en fägrings skull.

Jenny: Jag ska sluta kommentera här nu, jag lovar...

erika återigen sa...

yes! Ännu längre ner i åldern, då kärleken var så bekymmersfri! ;) (Förövrigt kan jag bara uppmana dig till att skicka den där läppen till han den där snyggingen ;)

soulkatt sa...

Iiihh

storey sa...

hihi, fan va kul. så här ska det se ut bland bloggkommentarer! ända kruxet är att jag blev både kåt och hungrig. får ta och hångla upp en apelsin så kanske behovet lättar.

Jenny sa...

Johannes: Det är tydligt att du inte blivit påsatt. Tycker inte heller att det har med penetrering att göra.

Erik: Vill säga att det är väldigt fint, men... är det inte hon som är en sharon/persimon då? Om du är en persimon (som jag läser som per-simon) så är du indelad i åtta rum, söt, kärnfri och passar som dessert.

Å: Sluta inte, det här är ju så himla mysigt! Det är som om vi alla sitter i mitt vardagsrum och umgås.

Erika: Lovar att berätta om hur det går!

Storey: Visst är det underbart? Jag måste ha de bästa kommentatorerna i världen!

marie sa...

Det är bara en liten detalj jag inte förstår i den här i övrigt spännande följetongen!

Varför står man i skolan med bar överkropp?

Jenny sa...

Marie: Haha! Jag är väldigt förvånad över att ingen frågat om det tidigare! På vårt universitet pågår det ganska mycket grejer, just nu är det till exempel MR-dagar (Mänskliga rättigheter) och ett förbannat liv. Han stod halvnäck för att det var en sån där grej, inte MR, men en annan grej. Och ja, jag är sämst på att förklara grejer!

johannes sa...

å: du anar inte....-s-

jenny: Helt rätt, inte blivit påsatt oavsett hur många fingar som varit med haha

Nåt helt annat. Jenny, blir verkligen glad varje morgon när jag numera går in o läser din blogg. U are the greatest...

erik sa...

jenny: jag vet inte vad hon tänker på medan hon äter persimon, men jag brukar tänka på henne när jag äter persimon, därav mitt val. Jag har aldrig sett eller ätit en cherimoya, så om du vill att jag skall tänka på dig medan jag äter en frukt så får du nog tyvärr byta. Kan dock fråga efter dig nästa gång jag går till affären.

Jenny sa...

Johannes: Känner mig som en sån där färgglad, liten fe (inte för att du blir påsatt av fingrar, utan för att du blir glad)! Kanon!

Erik, som väldigt gärna får vara Persimon: Neeej, men alltså jag tyckte mer att det var synd att du inte hade en egen frukt! Jag har inte heller ätit mig, men jag låter god.

johannes sa...

jenny: Va bra, precis det som var meningen. Och nu vet jag hur det ser ut som frukt också. Mycket söt. Ser god ut.

erik sa...

jenny: jag förstår nu hur du tänker, jag svarade för tidigt på morgonen. skall vi säga att jag har gjort hennes frukt till min egen, jag var fruktlös innan? Så på så vis är det ju lite tråkigt, som du skriver.

Jenny sa...

Johannes: Nu måste jag faktiskt gå till ICA och köpa mig själv. Jag undrar vad jag kostar.

Erik: Så 09:11 är tidigt för dig? Då är jag uppe och har gjort hundratusen saker redan. Eller inte alls, ligger och trynar och drömmer nog som bäst om pojkmagar. Eller så har jag tryckt på alarmklockan fem gånger. Du får vara precis vad du vill för min del, jag ska inte vara besvärlig längre.

Anonym sa...

Jag kommer inte ihåg vad du kostar men du är jekligt lätt att så och få att växa...tyvärr kommer det varken blommor eller frukt från dig :/