03 mars 2007

Den där om att vakna klockan åtta

Ah, ljuva lördagsmorgon!

Med risk för att låta som en djävla friskus: jag var ute igår och drack öl. För många öl. Men! Gick hem redan klockan halv tio (vi började sex), tackade nej till några herrar och vidare utgång med dessa, gick istället och matade kompiskatt, klappade kompiskatt, gick hem och log över att det skett lite flirting under kvällen, på ett mycket civiliserat sätt (så civiliserat att tjejkompisen fick berätta för mig på toaletten att det skedde) och sen somnade jag, klockan elva.

Imorse vaknade jag klockan åtta, gick ut och sprang (jag gillar att man säger ut och springa) och nu är mitt största problem vilken av mina böcker jag ska börja läsa, efter att ha blivit totalt uttråkad av Små citroner gula.

Det kanske blir människa av mig med? Är det så här det känns att vara människa?

Och så djävla duktig har jag inte blivit, om man kollar noga på kortet så kan man se en död blomfluga och en del av en kanelsnäcka, som jag inte orkat ta bort på några veckor.

11 kommentarer:

Niklas sa...

Hmm, är det kanelsnäckan som ligger på golvet i bakgrunden?

Jenny sa...

Yes. Vad heter de där böckerna när man ska hitta en liten kille på ett tivoli? Det är en sådan bild. Fast det verkar ju i och för sig inte vara särskilt svårt. Den har legat där sedan jag kom hem full en... onsdag? och drog fram en kanelsnäcka ur frysen och fylleåt. Sen trillade en bit in där och "glömdes bort".

annaluna sa...

jag tycker du är tillräckligt duktig!!! (själv säger jag "ska ut å springa..")

trasselfia sa...

vin hos frisören är typ världens bästa idé!
det är bara att sätta upp götet på din lista, jenny...

Jenny sa...

Annaluna: Jo, det kan man också säga, om man tänker efter i mer än två sekunder.

Trasselfia: Jag har två älsklingsfrisörer - en bor i Skåne och en i Stockholm, jag har kommit fram till att det inte är lönsamt att pendla för att komma till sin frisör. Med eller utan vin.

.m. sa...

Förstår inte en varför du börjar läsa den, det är ju rätt förutsägbart att den inte kommer bli en favorit. (Hmm, dagens reaskörd innehöll Nattens barn som jag plöjjt idag...)

Anonym sa...

Börja på De i utkanten älskande, den är värd.

soulkatt sa...

Små citroner gula, jag blev mest irriterad på hennes språk när jag läste den.

Jenny sa...

.m.: Ibland får jag för mig att jag måste läsa böcker som alla andra läst, som legat på "Mest lästa"-hyllan och som är lite tråkigare, för att uppskatta det som är bra. (Dan Brown har jag dock inte gett mig in på än.) Det tog bara två timmar att läsa den, så det var ingen större förlust. Nattens barn läste jag för ett par år sedan och minns inte så mycket av den, så den kan inte ha varit toppen.

Anonym: Jepp, den är påbörjad, men fick avbryta och gå över till "Modern statistik" istället. Tyvärr.

Soulkatt: Jo, jag tror att man måste lägga sig på en annan nivå när det gäller tjejfnissböcker. Jag grät som ett litet barn på sidan 207 dock. Jisses, det var jag inte beredd på!

.m. sa...

Som livsöde, rätt hårt, som bok och berättelse, nja.

Jenny sa...

.m.: Som så ofta, när de ska till och skriva skiten själva.